Over mij

“Dankzij de komst van mijn honden is mijn leven een stuk leuker geworden en dat gun ik jou ook!”

Ik werk samen met mensen die willen investeren in de band met hun hond, mensen die willen genieten van het samenleven met een dier. “samenwerken met plezier” is niet voor niks de zin die centraal staat bij de diensten die ik aanbied. Mijn doel is om mens en hond moeiteloos en met plezier te laten leven met elkaar.

In 2010 kreeg ik mijn eerste “hondenbaan” bij een pension, trimsalon en fokker. Doordat ik regelmatig praatte met de klanten werd mij al snel duidelijk dat mensen tegen dingen aanlopen in het samenleven met hun hond wat dit samenleven minder leuk maakt.

dat vind ik jammer.

Ik weet namelijk dat dit niet nodig is, dit heb ik geleerd tijdens de verschillende opleidingen die ik gevolgd heb en in de praktijk dankzij de vele honden met “probleemgedrag” die ik thuis heb opgevangen. Mijn ervaring is dat er soms maar wat kleine aanpassingen nodig zijn om weer echt te kunnen genieten met je hond!

Daar word ik blij van!

Wil je ook leuker samenleven met je hond? Laten we de mogelijkheden bespreken!

Nog een ding waar ik heel blij van word zijn deze 2 honden.

Koala (Roemeense kruising) en Dex (Dalmatiër) is het duo dat mijn leven elke dag een beetje leuker maakt. Koala is geadopteerd uit Roemenië en Dex is als herplaatser uit Nederland bij mij gekomen. Deze 2 zal je regelmatig tekenkomen wanneer je Mandy’s Beestenboel volgt op Facebook of instagram.