Samenwerken met plezier!

Krijg je een pup? Ga je een hond adopteren? Wil je graag echt samenwerken met je hond? Hem/Haar beter begrijpen? Minder frustratie? Vind je het belangrijk dat je hond happy is? Vind je het leuk om lekker samen bezig te zijn? Loop je tegen dingen aan in de opvoeding/ training van je hond? Wil je een hond waar je blij van wordt en die blij wordt van jou? Dan werk ik graag met jullie samen!

Tijdens mijn lessen werken we aan de punten die jij en je hond belangrijk vinden. Naast dat ik het belangrijk vind dat jij van de hond kan genieten vind ik het ook belangrijk dat de hond van en met jou kan en mag genieten. We kijken naar wat de hond doet maar ook naar waarom hij dingen doet. Mijn doel is dat jullie elkaar goed gaan begrijpen en vanuit daar op een prettige manier kunnen samenwerken, prettig voor jou en voor de hond ;).

Tijdens de lessen kom ik in principe bij jullie thuis zodat we in jullie eigen omgeving kunnen oefenen. Mocht het prettiger zijn om te oefenen in het bos, bij Diermedicentrum Haaren of op mijn omheinde terrein in Vught is dit ook mogelijk. De lessen worden volledig afgestemd op wat voor jullie belangrijk is maar we kunnen bv. werken aan samen wandelen, gehoorzaamheid, dierenarts training, herkennen van lichaamstaal, andere honden tegenkomen. Er is echt heel veel mogelijk! Ik werk volgens de laatste wetenschappelijke inzichten zonder druk of intimidatie en vertrouw op mijn gevoel. leren gaat namelijk het best en het snelst wanneer dit leuk is! (voor zowel jou als je hond :))

Dus in het kort: Wil jij graag (meer) plezier in de samenwerking met je hond? Dan werk ik ook met plezier met jullie samen!

Tarieven:

De kosten voor een eerste les zijn €76,00 en deze duurt 1 uur. Eventuele vervolglessen zijn €56,00 per keer en duren 3 kwartier. Wanneer we een les inplannen bij diermedicentrum Haaren zijn de kosten €50,00 en de duur ook 3 kwartier. Loop je tegen “probleemgedrag” aan zoals agressie, verlatingsangst, angst of andere dingen kijk dan onder het kopje gedrag.

De lessen worden door mij gegeven in de middag en avond.