De uitlaatservice:

(Helaas zit de uitlaatservice op dit moment vol.)

Wil je ook het beste voor je hond wanneer je dat zelf even niet kan geven? Laat jouw hond dan kennismaken met de uitlaatservice door middel van een kosteloze proefwandeling!
Wanneer je interesse hebt in de uitlaatservice en er is nog een plekje vrij op de dag van je keuze zal ik bij jullie langs komen om kennis te maken met jou en niet onbelangrijk met jouw hond. Voor jou en jouw hond is het natuurlijk ook fijn om mij te leren kennen. Je geeft je hond uiteraard niet zomaar aan iedereen mee. Tijdens dit gesprek zullen we de gegevens van jou als eigenaar en van de hond invullen en ook de algemene voorwaarden worden doorgenomen. Na het kennismakingsgesprek mag de hond kosteloos mee voor een proefwandeling. Hierin bekijk ik of de hond het leuk vindt en of hij/zij goed in de groep past. Gaat dit allemaal goed en ben jij zelf ook tevreden? dan kan de hond gaan genieten van de wandelingen bij Mandy’s Beestenboel!

Hoe ziet de wandeling er uit?
Samen spreken we af op welke dag jouw hond mee zal gaan. Voor de wandeling wordt de hond opgehaald en na de wandeling van 1,5 uur wordt de hond weer netjes thuis gebracht. Voor het vervoeren van de honden heb ik een volledig ingerichte elektrische Volkswagen Transporter met o.a. ingebouwde kennels, airco, ventilatie, EHBO set en water. Elke hond heeft zijn/haar eigen plekje in de bus.
De wandeling zelf vindt plaats op mijn omheinde terrein van ruim een half hectare waar de honden heerlijk kunnen wandelen/spelen/snuffelen of gewoon lekker van de zon genieten. Tijdens de wandelingen ben ik constant op het terrein aanwezig om te zien of het voor alle honden leuk is, om met de honden te spelen en om foto’s te maken die je op facebook en Instagram terug kunt zien!

Voor wie is de uitlaatservice geschikt?:
De uitlaatservice is geschikt voor honden die sociaal zijn naar andere honden en het lopen in een groep leuk vinden. Ook is de uitlaatservice geschikt voor oudere honden, adoptie honden, en buitenlandse honden . Zowel reutjes als teefjes zijn welkom bij Mandy’s Beestenboel maar wanneer een teefje loops is zal ze tijdelijk niet mee kunnen met de wandeling.

Tarief:

In de uitlaatservice werk ik met een strippenkaart je betaald dan voor 10x en elke keer dat de hond meegaat teken ik 1 wandeling af. De kosten voor deze kaart zijn €155,00.