Gedrag:

Ik gun mensen een hond waarvan ze echt kunnen genieten en ik gun honden mensen die ze echt begrijpen, helaas kan het in de communicatie tussen hond en mens nog wel eens mis gaan of gebeuren er vervelende dingen in het leven van mens of hond die er voor zorgen dat het samenleven niet zo fijn is als gepland.

Ik help jullie hier graag bij!

Ik laat jou inzien waarom de hond doet wat hij/zij doet en samen zoeken we naar een passende oplossing voor zowel jou als de hond. Elk mens en elke hond is verschillend en gedrag is complex, hierdoor geloof ik dat er geen standaard oplossing is voor “ongewenst” gedrag.

Mijn doel is om zowel jou als de hond weer te laten genieten van het leven samen:  zonder strijd, op een ontspannen manier en met begrip voor elkaars gedrag. 😉

Echt samenwerken en leven met plezier! Ik gun het jou, jij jezelf ook? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Opties en tarieven:

Consult bij Diermedicentrum Haaren in Haaren.

Tijdens dit 45min. durende consult bespreken we het gedrag van de hond en krijg je tips en adviezen mee om hier zelf mee aan de slag te gaan. Ik ontvang jou en de hond in een afgesloten spreekkamer en mocht de hond moeite hebben met mensen of andere dieren is er een aparte ingang. De kosten voor een consult bij diermedicentrum Haaren zijn €50,00. Na dit consult heb je weer genoeg handvaten om zelf met de hond aan de slag te gaan en begrijpen jullie elkaar weer beter! (uiteraard kunnen we later ook altijd nog een les inplannen om bepaalde dingen in de praktijk te oefenen.)

Consult bij je thuis.:

Wanneer je tegen bepaald gedrag aanloopt en je wilt graag informatie over hoe dit gedrag aan te pakken en er ook meteen in de praktijk mee oefenen dan kan ik bij je thuis komen voor een 1,5 uur durende afspraak waarin we zowel de theorie als de praktijk gaan behandelen. De kosten voor deze afspraak zijn €150,00 en na deze afspraak begrijpen jij en de hond elkaar weer een stuk beter en weet je wat voor jullie de beste manier is om aan de slag te gaan.

Vervolgles:

Hebben we voor dit gedrag al een afspraak gehad bij diermedicentrum Haaren of bij je thuis en zijn er bepaalde dingen die je nog graag in de praktijk zou willen oefenen? Een vervolgles duurt 45min. en de kosten zijn €56,00. Tijdens deze les gaan we meteen in de praktijk aan de slag. Ik kijk waar jullie tegenaan lopen en hoe je dingen anders aan zou kunnen pakken.